Start Verkoop: Donderdag 3 November 2022


De Lanen | Udenhout

Op donderdag 3 november a.s. start de verkoop van 24 energieneutrale woningen in het plandeel De Lanen te Udenhout. In deze nieuwsbrief nodigen wij je alvast van harte uit voor de start verkoop bijeenkomst. Lees snel verder!

Situatietekening


START VERKOOP BIJEENKOMST

Zet de datum in je agenda: op donderdag 3 november om 17.00 uur start de verkoop van een nieuwe fase in Den Bogerd bestaande uit 24 energieneutrale koopwoningen! Vanaf dat moment staat de verkoopdocumentatie op de website en kan je jouw officiële inschrijving indienen via het voorkeur-/ keuzeformulier.

De verkoopbijeenkomst De Lanen Udenhout vindt op donderdag 3 november van 17.00-19.00 uur plaats bij Café ‘t Centrum in Udenhout (Slimstraat 1).

Omwille van de organisatie vragen wij je om je voor 1 november a.s. vrijblijvend voor de start verkoop bijeenkomst aan te melden. Je kunt dat doen via onderstaande aanmeldlink.

Wij zien ernaar uit om je te ontmoeten en jouw vragen te beantwoorden!

Meld je aan

HET NIEUWE AANBOD

Nieuwbouwproject De Lanen bestaat uit 10 twee-onder-één-kapwoningen en 14 hoek- en tussenwoningen verdeeld over zes verschillende typen.

Alle woningen zijn duurzaam en energieneutraal, krijgen vloerverwarming en vloerkoeling, zijn voorzien van een luchtwarmtepomp én zonnepanelen voor het opwekken van groene energie. Zo ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten!

We gaan qua duurzaamheid een stap verder dan de regelgeving, want er komen extra zonnepanelen zodat alle woningen energieneutraal zijn!

10 twee-onder-één-kapwoningen | type A1 & A2
Prijzen vanaf circa € 575.000,- v.o.n.

De gebruiksoppervlakte varieert vanaf circa 145 m2 tot 176 m2. De woningen zijn ruim opgezet, energieneutraal, standaard uitgevoerd met een hoog afwerkingsniveau, voorzien van drie slaapkamers en een luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en een ligbad. Optioneel is het woonoppervlak uit te breiden door de standaard geïsoleerde berging te transformeren tot een slaap- en badkamer.

6 hoekwoningen | type B1 & B2
Prijzen vanaf circa € 425.000,- v.o.n.

De hoekwoningen zijn energieneutraal en hebben een gebruiksoppervlakte vanaf circa 118 m2 tot 132 m2. Enkele hoekwoningen zijn standaard voorzien van een geïsoleerde berging aan de woning. Er zijn standaard 3 slaapkamers en een complete badkamer, met sanitair van Villeroy & Boch, aanwezig. De ruime vrij-indeelbare zolder biedt genoeg ruimte voor extra (slaap)kamers.

8 tussenwoningen | type C1 & C2
Prijzen vanaf circa € 340.000,- v.o.n.

Ook de tussenwoningen zijn voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. De gebruiksoppervlakte varieert vanaf circa 92 m2 tot 97 m2. Het binnen-buiten gevoel wordt de grote pui in de achtergevel extra benadrukt. Deze fijne gezinswoningen zijn energieneutraal en beschikken over een diepe tuin.

Sfeerimpressie
Sfeerimpressie

Sfeerimpressie
Sfeerimpressie

*De in deze nieuwsbrief getoonde impressies zijn een voorlopige weergave van de woningen en zijn enkel bedoeld om het ontwerp te presenteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

INSCHRIJVEN WONINGVOORKEUREN

Bij de start verkoop op 3 november a.s. informeren wij je over de definitieve prijzen van de woningen en over de inschrijfprocedure. Je kunt je nu alvast aanmelden voor het project en jouw voorkeuren doorgeven aan de makelaars Van de Water Makelaars en Lelieveld makelaardij. Hiervoor klik je op onderstaande button. Let op: dit is nog geen definitieve inschrijving. Op de projectwebsite vind je alle woningkenmerken en zijn de impressies en sfeerplattegronden te bekijken. Welke woningen hebben jouw voorkeur?

Meld je aan

TOETS ALVAST JOUW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN

Heb je interesse in de woningen van De Lanen Udenhout? Toets dan alvast jouw financiële mogelijkheden. Bij het toewijzen van de woningen bekijken we of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur naar eigen keuze. Download het formulier en laat het invullen door een financieel adviseur of bank. Zodra de verkoop start kun je dit formulier, samen met het volledig ingevulde inschrijfformulier, inleveren bij één van de makelaars.

Voor meer informatie over dit onderwerp kan je contact opnemen met Van de Water Makelaars of Lelieveld makelaardij.

Ook Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van de Rabobank is 18 maanden geldig*. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij project Den Bogerd - De Lanen van Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Meike Kerkers, Annelies Freijse of Janneke Kemmeren.
Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via nieuwbouw@rabobank.nl of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button.

*Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl - hypotheek

Nieuwbouw - financiële check - Rabobank

Heb je nog vragen??
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!