Den Bogerd - De Lanen 3 NOG 4 DAGEN OM IN TE SCHRIJVEN!


Op donderdag 30 november j.l. is bij Lelieveld makelaardij of Van de Water Makelaars de verkoop van de 10 laatste energieneutrale twee-onder-één-kapwoningen van De Lanen 3 gestart. De start verkoop is bezocht door enthousiaste bezoekers. Maandag 11 december a.s. om 12.00 uur sluit de inschrijving. Je hebt nu nog 4 dagen om je online in te schrijven. Heb je interesse in een woning? Schrijf je dan snel in!

De Lanen 3 - Impressie 5


10 ENERGIENEUTRALE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN
De 10 allerlaatste twee-onder-één-kapwoningen van Den Bogerd - De Lanen 3 liggen in het mooie plandeel De Lanen met brede straten, ruimte voor spelen, ontmoeten, parkeren, wateropvang en groen. De woningen zijn energieneutraal. Zo woon je extra duurzaam én bespaar je op het energieverbruik. De start bouw staat gepland voor de zomer van 2024!

3 twee-onder-één-kapwoningen type A1
Extra ruime twee-onder-één-kapwoning met dwarskap | Gebruiksoppervlakte circa 176 m2 | Verkoopprijzen vanaf € 662.000,- v.o.n.

7 twee-onder-één-kapwoningen type A2
Ruime twee-onder-één-kapwoning met langskap | Gebruiksoppervlakte circa 145 m2 | Verkoopprijzen vanaf € 572.000,- v.o.n.

 • Ruim opgezet en standaard uitgevoerd met een hoog afwerkingsniveau.
 • Voorzien van drie slaapkamers, een luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en een vrij indeelbare zolder.
 • Energieneutraal door vloerverwarming en vloerkoeling, met luchtwarmtepomp én zonnepanelen.

Bekijk het woningaanbod op de website. Je vindt er alle benodigde documentatie. Heb je nog vragen over de woningen of over het inschrijfproces? Neem dan gerust contact op met één van de makelaars. De gegevens van de makelaars staan onderaan deze nieuwsbrief.

De Lanen 3 - Impressie 2


VERKOOP GESTART - HOE SCHRIJF IK IN?
De verkoopdocumentatie, waaronder de uitleg over het inschrijven en toewijzen, de brochure en de prijslijst, is per bouwnummer terug te vinden op www.den-bogerd.nl. Het inschrijven verloopt online via de website. Hieronder lees je daar meer over.

Hoe schrijf ik in?
Voor het definitief inschrijven op de woning(en) van jouw voorkeur volg je de volgende stappen:

 • Maak een account aan op de website.
 • Selecteer de woning(en) van jouw voorkeur. Je kunt maximaal 5 voorkeuren opgeven.
 • Vul de ‘Verkoopvragenlijst Den Bogerd – De Lanen 3’ volledig in. Denk ook aan het uploaden van jouw financiële zekerheidsstelling!
 • Alles ingevuld? Rond dan de verkoopvragenlijst af.
 • Let op: Beantwoord de vraag 'Ik wil met deze voorkeuren officieel deelnemen' (die je bij de woningselectie terugvindt) met 'Ja', hiervan krijg je een e-mail ter bevestiging. Zorg ervoor dat je de verkoopvragenlijst volledig (100%) afrondt, daarvan krijg je géén e-mail ter bevestiging.

Het wisselen van woningvoorkeuren kan tot de sluitingsdatum maandag 11 december a.s. 12.00 uur. De voorkeuren die dan in jouw account staan, worden meegenomen in de toewijzingsprocedure.

Spelregels voor de toewijzing
De toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van de door jou opgegeven bouwnummer(s).

 • Indien er maar één inschrijver op een bouwnummer is, dan wordt de woning aan de bewuste inschrijver toegewezen.
 • Zijn er meerdere inschrijvers op een bouwnummer dan vindt toewijzing plaats door Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Wij kijken daarbij naar de volgende criteria: een geüploade haalbare financiële zekerheidsstelling, de volledigheid van invullen van de verkoopvragenlijst en welke voorkeur deze woning voor jou heeft (voorkeur 1 t/m 5 mogelijk).
 • Per huishouden is slechts één inschrijving toegestaan.

Uitslag van de toewijzing
Als er een bouwnummer aan jou is toegewezen, word je hiervan vanaf dinsdag 12 december a.s. telefonisch op de hoogte gesteld. Mochten wij onverhoopt geen bouwnummer voor je kunnen reserveren, dan word je hier uiteraard over geïnformeerd. Je wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst en benaderd als er een woning voor je is vrijgekomen.

De Lanen 3 - Impressie 3
*De in deze nieuwsbrief getoonde impressies zijn een voorlopige weergave van de woningen en zijn enkel bedoeld om het ontwerp te presenteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De gemetselde berging bij de hoekwoning is niet in de koopsom inbegrepen en is een optie.


Heb je nog vragen?
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!