De Lanen 2 | nieuw aanbod

Het nieuwe aanbod in het plandeel De Lanen 2 bestaat uit 6 hoekwoningen en 8 tussenwoningen. Alle 14 woningen zijn duurzaam en energieneutraal, krijgen vloerverwarming en vloerkoeling, zijn voorzien van een luchtwarmtepomp én zonnepanelen voor het opwekken van groene energie. Zo ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten!

Het woningaanbod bestaat uit:

14 HOEK- EN TUSSENWONINGEN type B & C

Gebruiksoppervlakte van circa 92 m2 tot 132 m2. Alle woningen zijn voorzien van drie slaapkamers en een vrij indeelbare zolder. De woningen zijn standaard uitgerust met een compleet ingerichte badkamer en toiletruimte, met sanitair van Villeroy & Boch.

De hoekwoningen (type B) hebben een gebruiksoppervlakte van circa 118 m2 tot 132 m2. Enkele hoekwoningen zijn optioneel te voorzien van een geïsoleerde berging aan de woning. De gebruiksoppervlakte van de tussenwoningen (type C) varieert van circa 92 m2 tot 97 m2. Het binnen-buiten gevoel wordt door de grote pui in de achtergevel extra benadrukt.
Vier van de hoekwoningen, de bouwnummers 16, 17, 22, en 23, worden nu ook met een KoopStart-regeling aangeboden. Download hier de brochure over kopen met KoopStart. De makelaar kan je er verder over informeren.

 
 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!