Financiele Toets

Check jouw financiële mogelijkheden
Toets de financiële haalbaarheid. Bij het toewijzen van de woningen bekijken wij of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledig ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing voor een bouwnummer. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur van jouw eigen keuze. Download het formulier en laat het invullen door een financieel adviseur of bank. Zodra de verkoop start, kan je dit formulier in je account uploaden.

Download de financiële zekerheidsstelling

financiele-toets-denbogerd

Financiële check via de Rabobank
Ook Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van de Rabobank is 18 maanden geldig*. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij project Den Bogerd – De Lanen van Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.
Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Jeroen Leenaarts of Daniëlle Roest. Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via nieuwbouw@rabobank.nl of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button.
* Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl/hypotheek

Vraag de financiële check aan via de Rabobank
Rabobank

 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!