Den Bogerd - De Lanen 3 De verkoop is gestart!


Het is zover. De verkoop van de 10 energieneutrale twee-onder-één-kapwoningen in Den Bogerd - De Lanen 3 is gestart. In deze nieuwsbrief vind je de instructies voor deelname aan de verkoop van deze allerlaatste twee-onder-één-kapwoningen in de mooie woonbuurt De Lanen in Udenhout. Lees snel verder!

De Lanen 3 - Impressie 2


IN VERKOOP: 10 ENERGIENEUTRALE TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONINGEN

3 twee-onder-één-kapwoningen type A1
Extra ruime twee-onder-één-kapwoning met dwarskap | Gebruiksoppervlakte circa 176 m2 | Verkoopprijzen vanaf € 662.000,- v.o.n.

7 twee-onder-één-kapwoningen type A2
Ruime twee-onder-één-kapwoning met langskap | Gebruiksoppervlakte circa 145 m2 | Verkoopprijzen vanaf € 572.000,- v.o.n.

Alle woningen zijn:

 • Ruim opgezet en standaard uitgevoerd met een hoog afwerkingsniveau.
 • Voorzien van drie slaapkamers, een luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch en een vrij indeelbare zolder.
 • Energieneutraal door vloerverwarming en vloerkoeling, met luchtwarmtepomp én zonnepanelen.

Start bouw gepland zomer 2024! Bekijk het woningaanbod op de website. Welke woning kies jij?

De Lanen 3 - Impressie 1

De Lanen 3 - Impressie 3
De Lanen 3 - Impressie 4
*De in deze nieuwsbrief getoonde impressies zijn een voorlopige weergave van de woningen en zijn enkel bedoeld om het ontwerp te presenteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De gemetselde berging bij de hoekwoning is niet in de koopsom inbegrepen en is een optie.


VERKOOP GESTART - HOE SCHRIJF IK IN?
Nu de verkoop gestart is, staat alle verkoopdocumentatie per bouwnummer voor je klaar op de website. Je vindt er onder andere de uitleg over het inschrijven en toewijzen, de brochure en de prijslijst. Het inschrijven verloopt online via de website. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je hieronder.

Hoe schrijf ik in?
Voor het definitief inschrijven op de woning(en) van jouw voorkeur volg je de volgende stappen:

 • Maak een account aan op de website.
 • Selecteer de woning(en) van jouw voorkeur. Je kunt maximaal 5 voorkeuren opgeven.
 • Vul de ‘Verkoopvragenlijst Den Bogerd – De Lanen 3’ volledig in. Denk ook aan het uploaden van jouw financiële zekerheidsstelling!
 • Alles ingevuld? Rond dan de verkoopvragenlijst af.
 • Let op: Beantwoord de vraag 'Ik wil met deze voorkeuren officieel deelnemen' (die je bij de woningselectie terugvindt) met 'Ja', hiervan krijg je een e-mail ter bevestiging. Zorg ervoor dat je de verkoopvragenlijst volledig (100%) afrondt, daarvan krijg je géén e-mail ter bevestiging.

Het wisselen van woningvoorkeuren kan tot de sluitingsdatum maandag 11 december a.s. 12.00 uur. De voorkeuren die dan in jouw account staan, worden meegenomen in de toewijzingsprocedure.

Spelregels voor de toewijzing
De toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van de door jou opgegeven bouwnummer(s).

 • Indien er maar één inschrijver op een bouwnummer is, dan wordt de woning aan de bewuste inschrijver toegewezen.
 • Zijn er meerdere inschrijvers op een bouwnummer dan vindt toewijzing plaats door Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Wij kijken daarbij naar de volgende criteria: een geüploade haalbare financiële zekerheidsstelling, de volledigheid van invullen van de verkoopvragenlijst en welke voorkeur deze woning voor jou heeft (voorkeur 1 t/m 5 mogelijk).
 • Per huishouden is slechts één inschrijving toegestaan.

Uitslag van de toewijzing
Als er een bouwnummer aan jou is toegewezen, word je hiervan vanaf dinsdag 12 december a.s. telefonisch op de hoogte gesteld. Mochten wij onverhoopt geen bouwnummer voor je kunnen reserveren, dan word je hier uiteraard over geïnformeerd. Je wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst en benaderd als er een woning voor je is vrijgekomen.

Heb je nog vragen over de woningen of over het inschrijfproces? Neem dan gerust contact op met één van de makelaars. De gegevens van de makelaars staan onderaan deze nieuwsbrief.

De Lanen 3


CHECK JOUW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN
Heb je interesse in de woningen van De Lanen 3? Toets dan jouw financiële mogelijkheden. Bij het toewijzen van de woningen bekijken we of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur naar eigen keuze. Download het formulier en laat het invullen door een financieel adviseur of bank.

Ook Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van de Rabobank is 18 maanden geldig*. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij project Den Bogerd - De Lanen 3 van Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Jeroen Leenaarts of Daniëlle Roest. Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via nieuwbouw@rabobank.nl of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button.

*Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl - voorwaarden

Vraag de financiële check aan via de Rabobank

Heb je nog vragen?
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!