Oktober nieuws!


Firma Liebregts start eind september in opdracht van GEM Den Bogerd met het bouwrijp maken van de eerste deelfase in deelgebied Singels.

Er wordt gestart met grondwerk en vervolgens wordt het riool aangelegd. Nadat de kabels en leidingen zijn aangebracht worden de bouwwegen aangelegd en kan de bouw van de woningen behorende tot Den Bogerd Fase 3 starten.

Het bouwverkeer zal niet door de aangrenzende woonwijk rijden maar maakt gebruik van de gebiedsontsluitingsweg de Mortel.

Woningen Fase 2a-b opgeleverd

Alle woningen van Fase 2 a-b zijn inmiddels opgeleverd. In de loop van oktober wordt gestart met het woonrijp maken. Daarbij worden trottoirs en parkeervakken aangelegd en een groot deel van de rijbaan wordt ook aangelegd met de definitieve gebakken stenen.Fase 2c in volle gang

De realisatie van de tweekappers van Fase 2c is in volle gang.Start realisatie Fase 3

Alphons Coolen gaat begin 2019 van start met de realisatie van Fase 3 van Den Bogerd. Op dit moment zijn alle bungalows en hoek- en rijwoningen verkocht. Er zijn nog enkele tweekappers en vrijstaande woningen beschikbaar. De woningen in deze fase hebben allemaal vloerverwarming op elke verdieping en krijgen op het dak een aantal zonnepanelen voor het opwekken van energie. Ook beschikken alle woningen over energielabel A.Tweekappers type C
- bruto inhoud woning: 592 m³
- bruto inhoud garage 115 m³
- Woonoppervlakte: 148 m²
- Perceeloppervlakte: 313 m²
- Prijs vanaf € 389.000,- v.o.n.


MAKELAARS

Van de Water Makelaars
bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk
(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!