NOG TWEE DAGEN OM IN TE SCHRIJVEN!


Den Bogerd - De Lanen 2

Op woensdag 5 juli jl. is de verkoop van de 14 energieneutrale woningen van Den Bogerd - De Lanen 2 gestart. De bouw van De Lanen 2 is gegarandeerd en start voor de zomer van volgend jaar. Op de bouwlocatie aan de Rogakker werd het nieuwe woningaanbod in De Lanen gepresenteerd aan een geïnteresseerd publiek. Het aanbod bestaat uit 6 hoekwoningen en 8 tussenwoningen. Vier van de hoekwoningen worden met een KoopStart-regeling aangeboden. Bovendien is er sprake van een verhoogde leencapaciteit bij aanschaf van een energieneutrale woning. Je leest er hieronder meer over.

Aanstaande woensdag 12 juli om 12.00 uur sluit de inschrijving. De woningen worden in eerste instantie toegewezen aan de inschrijvers van dat moment. Je kunt je nu nog 2 dagen inschrijven voor De Lanen 2, dus wees er snel bij!

Start verkoop 1


AANBOD DE LANEN 2
Op de website vind je alle verkoopdocumentatie van De Lanen 2, zoals de prijslijst, de verkoopbrochure, impressies en de instructie voor het inschrijven. Het aanbod betreft:

6 hoekwoningen type B
- KoopStart-regeling beschikbaar voor bouwnummers 16, 17, 22 en 23 -
Gebruiksoppervlakte vanaf circa 118 m2
Koopsom vanaf € 412.500,- v.o.n.
Koopsom met KoopStart vanaf € 371.500,- v.o.n.

8 tussenwoningen type C
Gebruiksoppervlakte vanaf circa 92 m2
Koopsom vanaf € 340.000,- v.o.n.

De woningen zijn onder andere voorzien van:
- Een duurzame warmtepomp, zonnepanelen, vloerverwarming en vloerkoeling.
- Een compleet ingerichte badkamer en toiletruimte met sanitair van Villeroy & Boch.

Woningen met KoopStart
Om enkele hoekwoningen van De Lanen 2 bereikbaar te maken voor starters en jonge gezinnen worden vier woningen van type B, bouwnummers 16, 17, 22, en 23 nu ook met een KoopStart-regeling aangeboden. Door deze woningen met korting aan te bieden, wordt het voor meer mensen mogelijk om te gaan wonen in de nieuwe wijk Den Bogerd.

De KoopStart-regeling van Stichting OpMaat is in het leven geroepen om koopwoningen voor een grotere groep mensen betaalbaar te maken. Als je een woning met een KoopStart-regeling koopt, betaal je namelijk een lagere prijs dan de marktwaarde van de woning. Stel dat je de woning eigenlijk niet zou kunnen financieren, dan lukt dat misschien wel met de KoopStart-regeling. Als je op termijn besluit de woning weer te verkopen, vindt er een verrekening plaats tussen jou en de verkopende partij. Download hier de brochure over kopen met KoopStart. De makelaar kan je er verder over informeren.

De Lanen 2 - Impressie 1
*De in deze nieuwsbrief getoonde impressies zijn een voorlopige weergave van de woningen en zijn enkel bedoeld om het ontwerp te presenteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De gemetselde berging bij de hoekwoning is niet in de koopsom inbegrepen en is een optie.


SCHRIJF JE NOG SNEL IN!
Op de projectwebsite vind je bij het tabblad woningen alle relevante verkoopdocumentatie van De Lanen 2. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Van de Water Makelaars of Lelieveld makelaardij of ga bij de makelaars langs. Je kunt je inschrijven door het voorkeur-/ keuzeformulier, dat je op de website vindt, te downloaden, te printen en volledig ingevuld in te leveren bij één van de makelaars. Dat kan per e-mail of door het inschrijfformulier af te geven op één van de makelaarskantoren. Dit kan tot uiterlijk woensdag 12 juli 2023, 12.00 uur.

De Lanen 2


CHECK JOUW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN
Een nieuwbouwwoning is door de energiebesparende maatregelen altijd goed voor de portemonnee. Niet alleen valt je energieverbruik lager uit dan bij bestaande bouw, de aanschaf van een energieneutrale woning verhoogt ook nog eens de leencapaciteit en je krijgt (mogelijk) een voordeel op (een gedeelte van) de hypotheek(rente). Je hypotheekadviseur kan je hierover informeren. Meer informatie over de verhoogde leencapaciteit bij energiebesparende maatregelen vind je op de website van de Rijksoverheid.

Heb je interesse in de woningen van De Lanen 2 in Udenhout? Toets dan alvast jouw financiële mogelijkheden. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur naar eigen keuze.

Ook Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van de Rabobank is 18 maanden geldig*. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij project De Lanen 2 van Den Bogerd Ontwikkeling B.V.. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Meike Kerkers, Daniëlle Roest of Janneke Kemmeren. Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via nieuwbouw@rabobank.nl of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button. *Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl - hypotheek

Vraag de financiële check aan via de Rabobank

Heb je nog vragen?
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!