Nog 4 dagen om in te schrijven!


Op donderdag 3 november jl. is de verkoop van de 24 nieuwbouwwoningen van De Lanen Udenhout gestart met een goedbezochte verkoopbijeenkomst in Café ’t Centrum Udenhout. Wij bedanken de geïnteresseerden voor hun komst. Aanstaande maandag 14 november om 12.00 uur sluit de inschrijving. Je kunt je nu nog 4 dagen inschrijven, dus wees er snel bij!

Nieuwbouwproject De Lanen omvat 24 energieneutrale koopwoningen in diverse prijsklassen:

10 twee-onder-één-kapwoningen type A
Gebruiksoppervlakte vanaf circa 145 m2 | Vanaf € 572.500,- v.o.n.

6 hoekwoningen type B
Gebruiksoppervlakte vanaf circa 118 m2 | Vanaf € 415.000,- v.o.n.

8 tussenwoningen type C
Gebruiksoppervlakte vanaf circa 92 m2 | Vanaf € 340.000,- v.o.n.

De Lanen
De Lanen
*De in deze nieuwsbrief getoonde impressies zijn een voorlopige weergave van de woningen en zijn enkel bedoeld om het ontwerp te presenteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.


In het nieuwe deel van De Lanen zijn alle woningen energieneutraal en gasloos. De woningen krijgen vloerverwarming en vloerkoeling, zijn voorzien van een luchtwarmtepomp, een balansventilatiesysteem én zonnepanelen voor het opwekken van groene energie.
Energieneutraal houdt in dat de woning genoeg energie opwekt om het gebouwgebonden energiegebruik te compenseren. Door de duurzame toepassingen, waaronder extra veel zonnepanelen, woon je in een toekomstbestendige woning met optimaal wooncomfort, draag je je steentje bij aan een beter milieu én bespaar je op de energielasten.

Bekijk het woningaanbod op de website. Heb je interesse? Schrijf je dan nog snel in!

Hoe schrijf ik in?
Op de projectwebsite vind je bij het tabblad woningen alle relevante verkoopdocumentatie. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Van de Water Makelaars of Lelieveld makelaardij of ga bij de makelaars langs. Hun gegevens staan onderaan deze nieuwsbrief. Je kunt je belangstelling kenbaar maken door het voorkeur-/ keuzeformulier, dat je op de website vindt, te downloaden, te printen en volledig ingevuld in te leveren bij één van de makelaars. Dat kan per e-mail of door het inschrijfformulier af te geven op één van de makelaarskantoren. Dit kan tot uiterlijk maandag 14 november 2022, 12.00 uur.

De toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van de opgegeven bouwnummer(s). Zijn er meerdere inschrijvers op een bouwnummer dan vindt toewijzing plaatst door Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Wij kijken naar de volgende criteria: volledigheid van invullen van de voorkeur-/ keuzeformulier en een ingediende haalbare financiële zekerheidsstelling (te downloaden via de website).

Als er een bouwnummer aan jou is toegewezen, word je hiervan vanaf woensdag 16 november a.s. telefonisch op de hoogte gesteld. Mochten wij onverhoopt geen bouwnummer voor je kunnen reserveren, dan word je hier uiteraard over geïnformeerd. Je wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst en benaderd als er een woning voor je is vrijgekomen.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!