Nieuws over Den Bogerd – De Lanen!


Er is goed nieuws over Den Bogerd – De Lanen. In deze nieuwsbrief praten wij je bij over de bouw en de verkoop van De Lanen en het nieuwe aanbod. Heb je interesse in een woning, lees dan snel verder!

De Lanen 3


DE LANEN 3 - NOG ENKELE WONINGEN TE KOOP | KIJKMOMENT 17 MEI A.S.
De eerste zes koop- en aannemingsovereenkomsten voor De Lanen 3 zijn getekend en ook met Welling Bouw | Onderhoud uit Wijchen is overeenstemming bereikt voor de bouw van deze prachtige en energieneutrale twee-onder-één-kapwoningen. Daarmee is gegarandeerd dat Welling Bouw | Onderhoud voor 1 september start met de bouw van deze laatste ruime tweekappers.

Er zijn nog vier twee-onder-één-kapwoningen in dit mooie plandeel beschikbaar. Grijp nog snel je kans en bekijk het actuele woningaanbod op de website. Je vindt er alle benodigde documentatie. De woningen beschikken over 3 slaapkamers en er zijn veel indelingsmogelijkheden, bijvoorbeeld levensloopbestendig wonen met alle voorzieningen op de begane grond of de uitbreiding van de zolder met extra kamers.
Heb je interesse in één van de beschikbare woningen dan is het voor alleen deze woningen mogelijk de locatie te bekijken. Dat kan aanstaande vrijdag 17 mei tussen 14.00 uur en 15.30 uur. Dit wordt gecombineerd met het kijkmoment voor de in aanbouw zijnde woningen fase 1 en 2. We ontvangen je graag bij de ingang van de bouwplaats aan de Mortel. Wij vragen je bij je bezoek aan de bouwplaats je auto buiten het bouwterrein te parkeren.

Heb je vragen over de woningen? Neem dan gerust contact op met één van de makelaars: Lelieveld makelaardij of Van de Water Makelaars. De gegevens van de makelaars staan onderaan deze nieuwsbrief.

Parkrand


DE LANEN 2 – 100% VERKOCHT
Inmiddels zijn alle woningen van De Lanen 2 verkocht en hebben alle kopers de akte voor de levering van de grond reeds getekend bij de notaris. De vele regenval heeft net als in fase 1 ook bij fase 2 effect op de bouw. De bouw van fase 2 is daardoor ook later gestart. Maar als de bouw voorspoedig verloopt, kunnen de eerste bewoners in het tweede kwartaal van 2025 verhuizen naar hun comfortabele nieuwe woning.

Parkrand


DE LANEN 1 – LAATSTE WONING BESCHIKBAAR
Welling Bouw | Onderhoud is gestart met de bouw van De Lanen 1. Vanwege de vele regenval heeft de aanleg van de fundering vertraging opgelopen. Gelukkig staat het voorjaar voor de deur en hebben ze de vaart er weer in. Zodra de bouw verder is gevorderd kan er een concretere uitspraak worden gedaan over de verwachte oplevering. Nu is de verwachting dat de eerste woningen in kwartaal 4 van 2024 opgeleverd gaan worden.

Er is op dit moment nog één zeer ruime en luxe afgewerkte twee-onder-één-kapwoning van De Lanen 1 beschikbaar. De woning is uitgevoerd met een dwarskap, geïsoleerde berging en standaard voorzien van een uitbouw van 2,4 meter aan de achterzijde. Het gaat om woningtype A1 - bouwnummer 53:

  • Prijs € 695.000,- v.o.n. (inclusief uitbouw van 2,4 meter)
  • Gebruiksoppervlakte circa 189 m²
  • Kaveloppervlakte circa 350 m²
  • Energieneutraal (energielabel A++++)

Omdat de woning energieneutraal is, heeft dat een gunstig effect op jouw hypotheek. Én je kan binnen acht maanden verhuizen! De makelaar kan je hier verder over informeren. Alle benodigde documentatie vind je op de projectwebsite.
Heb je interesse? Dan is het voor deze woning ook mogelijk de locatie te bekijken. Dat kan aanstaande vrijdag 17 mei tussen 14.00 uur en 15.30 uur. Of neem contact op met één van de betrokken makelaars: Lelieveld makelaardij of Van de Water Makelaars. De gegevens van de makelaars staan onderaan deze nieuwsbrief.

PARKRANDWONINGEN – BINNENKORT NIEUW AANBOD
Het laatste aanbod in deelgebied De Lanen zijn 14 parkrandwoningen. Geniet als nieuwe bewoner straks vanuit je achtertuin van het mooiste uitzicht over het park dat de wijk doorkruist. De 14 riante parkrandwoningen hebben twee woonlagen en zijn standaard voorzien van 3 slaapkamers. De woningen zijn optioneel uit te breiden waarmee een levensloopbestendig programma met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een riante woonkeuken of een aparte werkkamer tot de mogelijkheden behoren. Alle woningen zijn gasloos en hebben een energielabel A+++, hier ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten.
In juni start de verkoop. Heb je interesse in een parkrandwoning in de wijk Den Bogerd? Maak alvast je eigen account aan en blijf via de nieuwsbrieven op de hoogte van de pre-sale en definitieve start verkoop. Tijdens de pre-sale kun je als eerste je voorkeuren doorgeven en maakt daarmee meer kans op een woning. Wie weet woon jij straks aan het prachtige Park Ter Roomley.

Parkrand


Heb je nog vragen?
Voor vragen over Den Bogerd - Parkrandwoningen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!