Nieuw aanbod: 14 hoek- en tussenwoningen De Lanen 2


START VERKOOP 5 JULI A.S.

De start verkoop van Den Bogerd - De Lanen 2 vindt plaats op woensdag 5 juli a.s. van 16.00 - 18.00 uur op de bouwlocatie aan de Rogakker in Udenhout. Je krijgt tijdens deze informatiebijeenkomst de gelegenheid om de plannen te bekijken, de brochure op te halen en vragen te stellen aan de ontwikkelaar, makelaars en Rabobank. Je kunt je auto parkeren aan de Rogakker of in de straten in de buurt, bereikbaar via de Winkelakker. Wij zien uit naar je komst!

Op de website zijn de exterieur- en interieurimpressies en de sfeerplattegronden van de 6 hoekwoningen en 8 tussenwoningen te bekijken. Neem snel een kijkje!

Naast de start verkoop van de 14 nieuwbouwwoningen gaan vanaf 5 juli a.s. ook 7 vrije bouwkavels in de verkoop. Voor meer informatie over de bouwkavels kun je contact opnemen met de makelaars.

De Lanen 2 - Locatiekaart


NIEUW AANBOD DE LANEN 2 – START BOUW GEGARANDEERD
Door de voorspoedige verkoop van De Lanen 1 is ook de start van de bouw van De Lanen 2 gegarandeerd. De bouw van De Lanen 2 zal voor volgend jaar zomer starten. Het woningaanbod bestaat uit:

6 hoekwoningen type B
Gebruiksoppervlakte vanaf circa 118 m2
Indicatieve koopsom vanaf circa € 415.000,- v.o.n.

8 tussenwoningen type C
Gebruiksoppervlakte vanaf circa 92 m2
Indicatieve koopsom vanaf circa € 340.000,- v.o.n.

Woningen nu ook met KoopStart
Om enkele hoekwoningen – type B – van De Lanen 2 bereikbaar te maken voor starters en jonge gezinnen worden deze woningen nu met een KoopStart-korting aangeboden. Door de woningen met korting aan te bieden, wordt het voor nog meer mensen mogelijk om te gaan wonen in de nieuwe wijk Den Bogerd.

De KoopStart-regeling van Stichting OpMaat is in het leven geroepen om koopwoningen voor een grotere groep mensen betaalbaar te maken. Als je een woning met een KoopStart-regeling koopt, betaal je namelijk een lagere prijs dan de marktwaarde van de woning. Stel dat je de woning eigenlijk niet zou kunnen financieren, dan lukt dat misschien wel met de KoopStart-regeling. Als je op termijn besluit de woning weer te verkopen, vindt er een verrekening plaats tussen jou en de verkopende partij. Download hier de brochure over kopen met KoopStart. Meer info is beschikbaar op 5 juli.

De Lanen 2 - Impressie 1
De Lanen 2 - Impressie 2
*De in deze nieuwsbrief getoonde impressies zijn een voorlopige weergave van de woningen en zijn enkel bedoeld om het ontwerp te presenteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De gemetselde berging bij de hoekwoning is niet in de koopsom inbegrepen en is een optie.

ENERGIENEUTRAAL EN GASLOOS WONEN
In De Lanen 2 zijn alle woningen energieneutraal en gasloos. Energieneutraal houdt in dat de woning genoeg energie opwekt om het gebouw gebonden energiegebruik te compenseren. Door de duurzame toepassingen, waaronder extra veel zonnepanelen, woon je in een toekomstbestendige woning met optimaal wooncomfort, draag je je steentje bij aan een beter milieu én bespaar je op de woonlasten. Hiermee ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten.

De Lanen 2


CHECK JOUW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN
Een nieuwbouwwoning is door de energiebesparende maatregelen altijd goed voor de portemonnee. Niet alleen valt je energieverbruik lager uit dan bij bestaande bouw, de aanschaf van een energieneutrale woning verhoogt ook nog eens de leencapaciteit en je krijgt (mogelijk) een voordeel op (een gedeelte van) de hypotheek(rente). Je hypotheekadviseur kan je hierover informeren. Meer informatie over de verhoogde leencapaciteit bij energiebesparende maatregelen vind je op de website van de Rijksoverheid.

Heb je interesse in de woningen van De Lanen 2 in Udenhout? Toets dan alvast jouw financiële mogelijkheden. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur naar eigen keuze.

Ook Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van de Rabobank is 18 maanden geldig*. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij project De Lanen 2 van Den Bogerd Ontwikkeling B.V.. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Meike Kerkers, Daniëlle Roest of Janneke Kemmeren. Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via nieuwbouw@rabobank.nl of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button. *Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl - hypotheek

Vraag de financiële check aan via de Rabobank

Heb je nog vragen?
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!