Maart update


Lees hieronder de laatste stand van zaken rondom het project Den Bogerd - De Lanen.

Omgevingsvergunning onherroepelijk
Goed nieuws! De omgevingsvergunning voor het bouwen van 24 nieuwbouw koopwoningen is verleend en inmiddels ook onherroepelijk. De omgevingsvergunning is niet alleen voor de eerste fase van in totaal 28 woningen maar voor alle 56 woningen verleend en onherroepelijk.

Bouwrijp maken
De voorbereidingen van de civiele werkzaamheden die nodig zijn om te kunnen starten met de bouw van de woningen verlopen voorspoedig. De civiele aannemer is gestart met de grondwerkzaamheden en aanleg van de riolering. Volgens planning is naar verwachting ook de aanleg van de nutsvoorzieningen, zoals aansluitingen voor water en elektra, voor de zomervakantie gereed. Vervolgens worden direct na de zomervakantie de laatste civiele werkzaamheden, waaronder de aanleg van bouwwegen, uitgevoerd.

Droneshot - Den Bogerd
*Stand van zaken civiele werkzaamheden.


Start bouw
Wij zijn bezig met het voorbereiden van de aannemersselectie. Nadat de aannemer bij ons bekend is, informeren wij je verder. Wij hopen dit jaar nog te starten met de bouw.

Circa 60% verkocht
Op dit moment is circa 60% van de woningen verkocht. Er zijn nog enkele hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen te koop. Zie jij je al wonen in een nieuwbouwwoning binnen nieuwbouwplan De Lanen? Bekijk hier de beschikbaarheid van de woningen.

De Lanen


Voorbereidingen start nieuwe fase
Nu de verkoop van Fase 1 met succes verloopt, kijken we alvast vooruit naar de volgende fase. Zoals eerder genoemd, is ook voor deze fase de omgevingsvergunning verleend en onherroepelijk. Wij zijn momenteel dan ook druk bezig met de voorbereidingen van deze nieuwe fase binnen het nieuwbouwplan De Lanen. Zodra er meer bekend is over het aanbod en de start verkoop, informeren wij je verder.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!