Den Bogerd - De Lanen 3 | Tien twee-onder-een-kapwoningen


Kom je ook naar de start verkoop?

Na het succes van de verkoop van de eerste 46 woningen Den Bogerd – De Lanen start op donderdag 30 november a.s. de verkoop van de 10 laatste energieneutrale twee-onder-één-kapwoningen in het plandeel De Lanen in Udenhout. Deze woningen zijn van de hand van Bedaux de Brouwer Architecten. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

START VERKOOP
Op donderdag 30 november a.s. ben je tussen 17.00 en 19.00 uur van harte welkom bij één van de makelaarskantoren in Oisterwijk of Tilburg. Kom alles te weten over de woningen, laat je informeren over hoe je je online kunt inschrijven, stel je vragen en neem een brochure mee. Jij bent er toch ook bij?!

Datum:   Donderdag 30 november 2023
Tijd:   17.00 - 19.00 uur | Vrije inloop
Locaties:   Lelieveld makelaardij, Stationsplein 1 Oisterwijk en Van de Water Makelaars, Bredaseweg 368 Tilburg

De Lanen 3
*De in deze nieuwsbrief getoonde impressies zijn een voorlopige weergave van de woningen en zijn enkel bedoeld om het ontwerp te presenteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De gemetselde berging bij de hoekwoning is niet in de koopsom inbegrepen en is een optie.


RUIME WONINGEN MET ARCHITECTONISCHE ALLURE
De 10 allerlaatste twee-onder-één-kapwoningen van Den Bogerd - De Lanen 3 zijn ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten. De architectuur van de ruime woningen wordt gekenmerkt door de toepassing van een tijdloze baksteen. Het gekozen kleurenpalet van bruin- en grijstinten geeft de woningen een luxe uitstraling. Dit wordt versterkt door de zorgvuldige detaillering van kozijnen achter het metselwerk en de grote raamopeningen. In combinatie met sprongen in de gevel en verschillende kapvormen ontstaat hierdoor een gevarieerd straatbeeld met architectonische allure.

10 ENERGIENEUTRALE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN: TYPE A1 & A2
In het mooie plandeel De Lanen met haar brede straten is er ruimte voor spelen, ontmoeten, parkeren, wateropvang en groen. Alle woningen van De Lanen zijn energieneutraal. Zo woon je extra duurzaam én bespaar je op het energieverbruik. De bouw start in de zomer van 2024!

Het woningaanbod van De Lanen 3 bestaat uit:

3 twee-onder-één-kapwoningen type A1
Extra ruime twee-onder-één-kapwoning met dwarskap | Gebruiksoppervlakte circa 176 m2.

7 twee-onder-één-kapwoningen type A2
Ruime twee-onder-één-kapwoning met langskap | Gebruiksoppervlakte circa 145 m2.

BEREID JE VOOR OP DE START VERKOOP
Heb je interesse in een woning van De Lanen 3 en wil je je voorbereiden op de start verkoop, toets dan alvast jouw financiële mogelijkheden. Lees er meer over op de projectwebsite. Zodra de verkoop start, kan je de financiële zekerheidsstelling in je account uploaden. In de volgende nieuwsbrief lees je daar mee over.

De Lanen 3


Heb je nog vragen?
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!