December Update


Lees hieronder de laatste stand van zaken rondom het project Den Bogerd - De Lanen en blik alvast met ons vooruit naar 2023.

Verkoop
De start verkoop bijeenkomst begin november jl. in Café ‘t Centrum in Udenhout werd druk bezocht. Diverse gesprekken met de makelaars hebben plaatsgevonden en de eerste woningen zijn verkocht. Er zijn nog enkele nieuwbouwwoningen beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in een energieneutrale eengezinswoning in een gunstig gelegen nieuwbouwwijk? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de makelaars!

Omgevingsvergunning
De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het verkrijgen van een omgevingsvergunning. De procedure is bijna afgerond. Het bouwplan voldoet aan de stikstofregels. Als er zich verder geen onverwachte omstandigheden voordoen, wordt de bouwvergunning in januari 2023 verleend.

Aannemersselectie
De voorbereidingen voor de aannemersselectie zijn inmiddels ook in gang gezet. In het voorjaar van 2023 verwachten wij te kunnen vertellen welke aannemer de woningen gaat bouwen. Op dat moment wordt ook de start bouw bepaald.

Situatietekening


Heb je nog vragen??
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!