De verkoop is gestart


Het is zover, de verkoop van de nieuwe woningen van project Den Bogerd in Udenhout is gestart. De woningen liggen in woonbuurt De Lanen en zijn ontworpen door Bedaux de Brouwer Architecten. Het aanbod betreft 24 duurzame en energieneutrale woningen:

10 twee-onder-één-kapwoningen type A
Gebruiksoppervlakte vanaf circa 145 m2 | Verkoopprijs vanaf € 572.500,- v.o.n.

6 hoekwoningen type B
Gebruiksoppervlakte vanaf circa 118 m2 | Verkoopprijs vanaf € 415.000,- v.o.n.

8 tussenwoningen type C
Gebruiksoppervlakte vanaf circa 92 m2 | Verkoopprijs vanaf € 340.000,- v.o.n.

Op de website is nu alle verkoopdocumentatie van de woningtypes te vinden, waaronder de prijslijst, de brochure, de verkoop- en optietekeningen, meerwerklijst, het voorkeur-/ keuzeformulier en de brief met uitleg over het inschrijven en toewijzen. Een gedrukt exemplaar van de brochure is op te halen bij de makelaars. Je kunt je tot en met maandag 14 november, 12.00 uur inschrijven.

Bekijk het complete woningaanbod op de website. Welke woning kies jij?

De Lanen


Verkoop gestart - hoe schrijf ik in?

De verkoop van het nieuwe aanbod is vandaag om 17.00 uur gestart. Op de projectwebsite vind je bij het tabblad woningen alle relevante verkoopdocumentatie. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Van de Water Makelaars of Lelieveld makelaardij of ga bij de makelaars langs. Hun gegevens staan onderaan deze nieuwsbrief. Je kunt je belangstelling kenbaar maken door het voorkeur-/ keuzeformulier, dat je op de website vindt, te downloaden, te printen en volledig ingevuld in te leveren bij één van de makelaars. Dat kan per e-mail of door het inschrijfformulier af te geven op één van de makelaarskantoren. Dit kan tot uiterlijk maandag 14 november 2022, 12.00 uur.

De toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van de opgegeven bouwnummer(s). Zijn er meerdere inschrijvers op een bouwnummer dan vindt toewijzing plaatst door Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Wij kijken naar de volgende criteria: volledigheid van invullen van de voorkeur-/ keuzeformulier en een ingediende haalbare financiële zekerheidsstelling (te downloaden via de website).

Als er een bouwnummer aan jou is toegewezen, word je hiervan vanaf woensdag 16 november a.s. telefonisch op de hoogte gesteld. Mochten wij onverhoopt geen bouwnummer voor je kunnen reserveren, dan word je hier uiteraard over geïnformeerd. Je wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst en benaderd als er een woning voor je is vrijgekomen.

Situatietekening


Check jouw financiële mogelijkheden

Heb je interesse in de woningen van De Lanen Udenhout? Toets dan alvast jouw financiële mogelijkheden. Bij het toewijzen van de woningen bekijken we of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur naar eigen keuze. Download het formulier en laat het invullen door een financieel adviseur of bank. Zodra de verkoop start kun je dit formulier, samen met het volledig ingevulde inschrijfformulier, inleveren bij één van de makelaars.

Ook Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van de Rabobank is 18 maanden geldig*. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij project Den Bogerd - De Lanen van Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Meike Kerkers, Annelies Freijse of Janneke Kemmeren. Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via nieuwbouw@rabobank.nl of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button.
*Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl/hypotheek

Vraag de financiële check aan via de Rabobank

Heb je nog vragen??
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!