De Lanen 2 - 14 koopwoningen


START VERKOOP
De Lanen 2 - 14 koopwoningen

Goed nieuws! Wegens grote interesse in de verkoop van de 28 woningen van De Lanen 1, waarbij uiterlijk eind dit jaar de bouw zal starten, wordt gestart met de verkoop van de volgende fase, De Lanen 2. De bouw van De Lanen 2 zal dan direct aansluitend op, dan wel deels gelijktijdig met, de bouw van De Lanen 1 plaatsvinden.

Op woensdag 5 juli a.s. start de verkoop van 14 energieneutrale woningen in plandeel De Lanen 2 te Udenhout. In deze nieuwsbrief nodigen wij je alvast van harte uit voor de start verkoop. Lees snel verder!

De Lanen 2


START VERKOOP
Zet de datum in je agenda: op woensdag 5 juli a.s. start de verkoop van het nieuwe aanbod in Den Bogerd - De Lanen bestaande uit 14 energieneutrale koopwoningen! Vanaf dat moment staat de verkoopdocumentatie op de website en kan je jouw officiële inschrijving indienen via het voorkeur-/keuzeformulier.

De start verkoop van De Lanen 2 vindt plaats op woensdag 5 juli a.s. van 16.00 - 18.00 uur op de bouwlocatie in Udenhout (Rogakker/Winkelakker).

Tijdens de start verkoop krijg je de gelegenheid om banners te bekijken, de brochure op te halen en vragen te stellen aan de makelaars, Rabobank en ontwikkelaar. Wij kijken uit naar je komst!

De Lanen 2 - Impressie 1
De Lanen 2 - Impressie 2
*De getoonde impressies zijn een voorlopige weergave van de woningen en zijn enkel bedoeld om het ontwerp te presenteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De gemetselde berging bij de hoekwoning is optioneel en niet in de koopsom inbegrepen


HET NIEUWE AANBOD
De Lanen wordt uitgebreid met 14 hoek- en tussenwoningen verdeeld over vier verschillende typen. Alle woningen zijn duurzaam en energieneutraal, krijgen vloerverwarming en vloerkoeling, zijn voorzien van een luchtwarmtepomp én zonnepanelen voor het opwekken van groene energie. Zo ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten!

We gaan qua duurzaamheid een stap verder dan de regelgeving, want er komen extra zonnepanelen zodat alle woningen energieneutraal zijn!

6 hoekwoningen | type B1 & B2
De hoekwoningen zijn energieneutraal en hebben een gebruiksoppervlakte vanaf circa 118 m2 tot 132 m2. Er zijn standaard 3 slaapkamers en een complete badkamer, met sanitair van Villeroy & Boch, aanwezig. De ruime vrij-indeelbare zolder biedt genoeg ruimte voor extra (slaap)kamers.

8 tussenwoningen | type C1 & C2
Ook de tussenwoningen zijn voorzien van drie slaapkamers en een complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch. De gebruiksoppervlakte varieert vanaf circa 92 m2 tot 97 m2. Het binnen-buiten gevoel wordt door de grote pui in de achtergevel extra benadrukt. Deze fijne gezinswoningen zijn energieneutraal en beschikken over een diepe tuin.

De Lanen 2 - Locatiekaart


TOETS ALVAST JOUW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN
Heb je interesse in de woningen van De Lanen 2 in Udenhout? Toets dan alvast jouw financiële mogelijkheden. Bij het toewijzen van de woningen bekijken we of de woning voor jou financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur naar eigen keuze. Download het formulier en laat het invullen door een financieel adviseur of bank. Zodra de verkoop start kun je dit formulier, samen met het volledig ingevulde inschrijfformulier, inleveren bij één van de makelaars.

Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met Van de Water Makelaars of Lelieveld makelaardij of ga bij de makelaars langs.

Ook Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van de Rabobank is 18 maanden geldig*. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij project De Lanen 2 van Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Meike Kerkers, Daniëlle Roest of Janneke Kemmeren. Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via nieuwbouw@rabobank.nl of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button.

*Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl - hypotheek

Vraag de financiële check aan via de Rabobank

Heb je nog vragen?
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!