Binnenkort nieuw aanbod in Den Bogerd


De Lanen 24 ENERGIENEUTRALE KOOPWONINGEN

Den Bogerd Ontwikkeling BV is drukdoende met de voorbereiding van de verkoop van de laatste woningen binnen het plangebied De Lanen. De verkoop van de eerste 24 woningen, bestaande uit 10 twee-onder-één-kapwoningen en 14 hoek- en tussenwoningen, start in november 2022. In deze nieuwsbrief lees je er meer over.

Locatie nieuw aanbod De Lanen
Locatie nieuw aanbod De Lanen.


24 koopwoningen?
In nieuwbouwwijk Den Bogerd in Udenhout is het heerlijk wonen. Met name starters en jonge gezinnen voelen zich thuis in de relatief jonge wijk. De nieuwbouwwoningen zijn een waardevolle uitbreiding van Udenhout dat bekend staat om haar bruisende evenementen, diversiteit aan activiteiten en gezelligheid.

Begin november 2022 start de verkoop van De Lanen. Op dat moment staat de verkoopdocumentatie per bouwnummer op de website en kan je je inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur. In de volgende nieuwsbrief wordt de exacte verkoopdatum bekend gemaakt.

Alle 24 woningen zijn duurzaam en energieneutraal, krijgen vloerverwarming en vloerkoeling, zijn voorzien van een luchtwarmtepomp én zonnepanelen voor het opwekken van groene energie. Zo ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten!

Het woningaanbod bestaat uit:

Twee-onder-één-kapwoningen type A
De woningen hebben een gebruikersoppervlakte vanaf circa 145m2 tot 176m2. Een uniek kenmerk zijn de grote puien voor een aangenaam lichte woonkamer.

Hoek- en tussenwoningen type B
Gebruikersoppervlakte vanaf circa 118m2 tot 132m2. Enkele hoekwoningen zijn standaard voorzien van een geïsoleerde berging aan de woning.

Tussenwoningen type C
Ook de tussenwoningen zijn voorzien van drie slaapkamers. De gebruiksoppervlakte varieert vanaf circa 90m2 tot 97m2

Eerste impressie
In deze nieuwsbrief alvast een eerste impressie:

Sfeerimpressie
Sfeerimpressie


Vragen?
Neem bij vragen contact op met één van de makelaars. Zij staan je graag te woord. In verband met de corona maatregelen, is het aan te raden altijd eerst even telefonisch contact op te nemen voor een afspraak.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!