Binnenkort nieuw aanbod: 14 Parkrandwoningen


Als nieuwe bewoner geniet je straks vanuit je achtertuin van het mooiste uitzicht over het park dat de wijk doorkruist. De woningen gaan in juni al in verkoop!

Parkrand


Op de website staan alvast de eerste beelden en informatie.
Dus neem snel een kijkje op www.parkrandwoningen.nl

WONEN AAN HET PARK
Midden in Den Bogerd ligt Park Ter Roomley, waar de achtertuinen van de parkrandwoningen aan grenzen. De 14 riante parkrandwoningen hebben twee woonlagen en zijn standaard voorzien van 3 slaapkamers. De woningen zijn optioneel uit te breiden waarmee een levensloopbestendig programma met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een riante woonkeuken of een aparte werkkamer tot de mogelijkheden behoren. Alle woningen zijn gasloos en hebben een energielabel A+++, hier ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op energielasten. Het nieuwe aanbod in Den Bogerd ligt in plandeel De Lanen.

Parkrand


INTERESSE?
Wil je er zeker van zijn dat je als eerste kans maakt op een woning? Schrijf je dan alvast in op de website en maak jouw persoonlijke account aan. Zo kun je binnenkort jouw favoriete bouwnummer(s) doorgeven en kun je gebruik maken van de exclusieve pre-sale.

Inschrijven

PLANNING
Begin mei ontvang je via de nieuwsbrief meer gedetailleerde informatie over het project. In juni gaan de 14 parkrandwoningen in verkoop, een week voorafgaand aan de start verkoop zal de pre-sale plaats vinden. Hou je mailbox dus in de gaten.

Heb je nog vragen?
Voor vragen over Den Bogerd - Parkrandwoningen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!