Binnenkort 10 nieuwe koopwoningen in Den Bogerd - De Lanen 3


Binnenkort 10 nieuwe koopwoningen in Den Bogerd - De Lanen 3

Na het succes van de eerste twee fases van Den Bogerd – De Lanen in Udenhout start donderdag 30 november a.s. de verkoop van de 10 laatste energieneutrale twee-onder-één-kapwoningen in De Lanen 3. Hierbij nodigen wij je uit voor de start verkoop en informeren we je verder.

De Lanen 3 - Impressie 1


START VERKOOP
Zet donderdag 30 november a.s. in je agenda, dan start de verkoop van de 10 laatste energieneutrale twee-onder-één-kapwoningen in het plandeel De Lanen 3! Graag nodigen wij je uit voor de start verkoop bij één van de makelaars. Stel je vragen aan de makelaar, neem een brochure mee en laat je informeren over hoe je je online kunt inschrijven voor de woningen van jouw voorkeur. Wij zien uit naar je komst!

Datum:   Donderdag 30 november 2023
Tijd:   17.00 - 19.00 uur | Vrije inloop
Locaties:   Lelieveld makelaardij, Stationsplein 1 Oisterwijk | Van de Water Makelaars, Bredaseweg 368 Tilburg

De Lanen 3 - Impressie 2


NIEUW AANBOD: 10 ENERGIENEUTRALE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN
Binnenkort komt er nieuw aanbod in Den Bogerd - De Lanen. Alle woningen zijn energieneutraal. Zo woon je extra duurzaam én bespaar je op het energieverbruik.

10 twee-onder-één-kapwoningen | type A1 & A2

  • Start bouw: juni 2024.
  • Gebruiksoppervlakte circa 145 m2 en 176 m2.
  • Ruim opgezet en standaard uitgevoerd met een hoog afwerkingsniveau.
  • Energieneutraal door vloerverwarming en vloerkoeling, met luchtwarmtepomp én zonnepanelen.
  • Drie slaapkamers en een luxe badkamer met sanitair van Villeroy & Boch.
  • Tweede verdieping vrij indeelbaar.
  • Optioneel standaard geïsoleerde berging te wijzigen naar een slaap- en badkamer, tuinkamer of leefkeuken.
De Lanen 3 - Impressie 3
De Lanen 3 - Impressie 4
*De in deze nieuwsbrief getoonde impressies zijn een voorlopige weergave van de woningen en zijn enkel bedoeld om het ontwerp te presenteren. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De gemetselde berging bij de hoekwoning is niet in de koopsom inbegrepen en is een optie.


Ook dit nieuwe aanbod ligt in het mooie plandeel De Lanen met brede straten en ruimte voor spelen, ontmoeten, parkeren, wateropvang en groen. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in De Lanen 1 en 2. Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op de projectwebsite.

De Lanen 3


TOETS ALVAST JOUW FINANCIËLE MOGELIJKHEDEN
Een nieuwbouwwoning is door de energiebesparende maatregelen altijd goed voor de portemonnee. Niet alleen valt je energieverbruik lager uit dan bij bestaande bouw, de aanschaf van een energieneutrale woning verhoogt ook nog eens de leencapaciteit en je krijgt (mogelijk) een voordeel op (een gedeelte van) de hypotheek(rente). Je hypotheekadviseur kan je hierover van informatie voorzien. Meer informatie over de verhoogde leencapaciteit bij energiebesparende maatregelen vind je op www.rijksoverheid.nl.

Heb je interesse in een woning van De Lanen 3? Toets dan alvast jouw financiële mogelijkheden. Bij het toewijzen van de woningen bekijken we of de woning voor de inschrijver financieel haalbaar is. Een volledige ingevulde financiële zekerheidsstelling die aantoont wat maximaal financieel mogelijk is in jouw (of jullie) situatie, geeft je - als er meerdere gegadigden zijn - voorrang bij de woningtoewijzing. De financiële toets kan je laten uitvoeren door een adviseur naar eigen keuze. Download het formulier en laat het invullen door een financieel adviseur of bank. Zodra de verkoop start, kan je dit formulier uploaden in de digitale inschrijfmodule.

Voor meer informatie over dit onderwerp kan je contact opnemen met Van de Water Makelaars of Lelieveld makelaardij.

Ook Rabobank kan je helpen met een vrijblijvend financieel advies. Een getekende hypotheekofferte van de Rabobank is 18 maanden geldig*. De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank zijn betrokken bij project Den Bogerd - De Lanen 3 van Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Zij gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bespreken zij de financiële mogelijkheden, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Alle informatie over de hypotheken van de Rabobank vind je op deze webpagina. Neem contact op met één van de Rabobank adviseurs: Jeroen Leenaarts of Daniëlle Roest. Stuur een e-mail naar Rabobank Nieuwbouwteam via nieuwbouw@rabobank.nl of vraag de Financiële Check digitaal aan via de onderstaande button.

*Kijk voor de voorwaarden op rabobank.nl - voorwaarden

Vraag de financiële check aan via de Rabobank

Heb je nog vragen?
Voor vragen over De Lanen neem je contact op met één van de betrokken makelaars.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd


in verkoop
De Lanen

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!