10 februari a.s. start verkoop Parkwoningen


Centraal gelegen binnen Den Bogerd komen 14 prachtige Parkwoningen.
Uniek gelegen en direct grenzend aan het park (Populierenpark). De basis voor dit park wordt gevormd door het beekje Ter Roomley en de bestaande aangrenzende groene omgeving. De Parkwoningen liggen met hun achtertuinen aan het park.

De vrijstaand- of vrijstaand geschakelde woningen vormen samen een gevarieerd beeld met een grote diversiteit aan gevelafwerking.

Sfeerimpressie van de ligging van de Parkwoningen aan het Park Ter Roomley en de wadi met natuurlijke oevers
Sfeerimpressie van de ligging van de Parkwoningen aan het Park Ter Roomley en de wadi met natuurlijke oevers


Twee of drie woonlagen
De 14 woningen zijn afwisselend twee of drie woonlagen hoog. De woningen in Den Bogerd zijn duurzaam en krijgen een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen voor het opwerken van groene energie.
Een uniek kenmerk en écht van deze tijd is de royale werkkamer die grenst aan de living. Werkkamer, speelkamer of tuinkamer...de invulling staat natuurlijk vrij!

Optioneel is het realiseren van een volledig woonprogramma met een slaap- en badkamer op de begane grond mogelijk.

Indicatie verkoopprijzen
Parkwoning twee woonlagen vanaf circa € 500.000,- v.o.n.
Parkwoning drie woonlagen vanaf circa € 625.000,- v.o.n.

Parkwoning drie woonlagen
De rijke architectuur van de luxe drielaagse Parkwoningen wordt versterkt door de grote diversiteit in het gebruik van duurzame materialen waaronder hout, metalen gevels met zink-look en baksteen. Door het combineren van deze materialen ontstaat een rijk en exclusief beeld. De drielaagse Parkwoning komt beschikbaar in drie typen met elk een eigen, unieke gevel.

Deze Parkwoning voorziet in drie ruime woonlagen die door het platte dak volledig te benutten zijn. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Op de tweede verdieping kan nog eens een extra (slaap)kamer gerealiseerd worden. Een dakterras met uitzicht over het park behoort tot de keuzeopties.

Kenmerken drielaags:

  • Woonoppervlakte ca. 205 m²
  • Inhoud ca. 800 m³
  • Percelen ca. 325-385 m²
Sfeerimpressie van vier van de 14 Parkwoningen
Sfeerimpressie van vier van de 14 Parkwoningen


Parkwoning twee woonlagen
De tweelaagse Parkwoningen in Den Bogerd zijn tezamen met de drielaagse Parkwoningen een ware lust voor het oog. De architectonische allure is uniek, evenals de ligging aan het Park Ter Roomley. De Parkwoning met twee woonlagen is straks beschikbaar in vier verschillende gevelvarianten met ook elk weer een uniek afwerking en uitstraling van de gevel.

De tweelaagse Parkwoning is royaal van opzet met twee woonlagen met op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers en de badkamer. De compleet ingerichte en ruime badkamer ligt aan de voorzijde van de woning.

Kenmerken tweelaags:

  • Woonoppervlakte ca. 162 m²
  • Inhoud ca. 651 m³
  • Percelen ca. 325-383 m²
De twee- en drielaagse Parkwoningen gaan harmonieus samen
De twee- en drielaagse Parkwoningen gaan harmonieus samen


Uitbreidingsmogelijkheden
De Parkwoningen zijn naar eigen wens en smaak nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld een uitbouw of het realiseren van een bad- en slaapkamer op de begane grond. Ook het extra verduurzamen behoort tot de mogelijkheden.

Planning
De verkoop van de Parkwoningen start op woensdag 10 februari a.s. Vanaf 12.00 uur is op 10 februari alle verkoopdocumentatie, waaronder de brochure en de prijslijst, online beschikbaar. Wil je een gedrukte brochure ontvangen? Een brochure is verkrijgbaar bij Lelieveld makelaardij in Oisterwijk of bij Van de Water Makelaars in Tilburg. Neem, in verband met de COVID-19 maatregelen, voor het ophalen van een brochure eerst telefonisch contact op voor het maken van een afhaalafspraak.

Inschrijven en toewijzing
De inschrijving voor de Parkwoningen loopt van woensdag 10 februari a.s. 12.00 uur tot en met 19 februari a.s. 12.00 uur. Vanaf maandag 22 februari a.s. word je ingelicht over de uitslag van de woningtoewijzing.

De werkkamer naast de woonkamer is een fijne toevoeging aan de woning
De werkkamer naast de woonkamer is een fijne toevoeging aan de woning


Over Den Bogerd
De wijk Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. In het stedenbouwkundig ontwerp van Den Bogerd is veel aandacht voor de natuur. Dit is onder meer terug te zien in de parken die zijn aangelegd. Midden in het plan ligt namelijk een natuurpark. De basis voor dit park wordt gevormd door het beekje Ter Roomley en de bestaande aangrenzende groene omgeving. Fase 4B is gelegen binnen het plandeel De Singels. Deze wijk bestaat uit brede straten met veel groen, speelgelegenheden, een ruim aantal parkeerplaatsen en wadi’s, waardoor op een duurzame wijze regenwater opgevangen wordt. De 14 Parkwoningen in fase 4B liggen aan het prachtige Park Ter Roomley in Den Bogerd. Aan het groen en dicht bij alle voorzieningen die Udenhout te bieden heeft.

Vragen?
Neem bij vragen contact op met één van de makelaars. Zij staan je graag te woord. In verband met de corona maatregelen, is het aan te raden altijd eerst even telefonisch contact op te nemen voor een afspraak.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!