Start verkoop fase 4C


Op donderdag 15 oktober a.s. start de verkoop voor Fase 4C van Den Bogerd te Udenhout

Fase 4C bestaat uit twee woningtypen: twee vrijstaande woningen en acht tweekappers. Op 15 oktober a.s. staat vanaf 12.00 uur alle verkoopinformatie en het inschrijfformulier op onze website. Met deze complete informatie kan je jezelf goed oriënteren op het aanbod!

Vragen of toelichting nodig?
In verband met de ontwikkeling rondom COVID-19, zal de verkoop van de tien woningen digitaal verlopen. Het inschrijfformulier kan je op de website vinden, printen, invullen en mailen of afgeven bij één van de makelaarskantoren.
Wij kunnen ons voorstellen dat je na het lezen en bekijken van de verkoopinformatie op de website (beschikbaar vanaf 15 oktober a.s. 12.00 uur) behoefte hebt aan extra toelichting of dat je vragen hebt. Neem in dat geval contact op met één van de makelaarskantoren.

De gegevens van de makelaarskantoren vind je onderaan deze nieuwsbrief.

Het aanbod
De vrijstaande woningen en de tweekappers zijn fraai gelegen aan de Achterste Wei, tussen de Hoekwei en de Palswei. Aan de achterzijde van de nieuwe woningen komen in een later stadium bouwkavels voor particuliere woningbouw. De tien woningen met prachtige gemêleerde gevelstenen zijn een lust voor het oog en bieden alles wat je van een moderne nieuwbouwwoning kunt verwachten!

Twee riante vrijstaande woningen

 • Ca. 169 m² woonoppervlakte
 • Luxe erker aan de zijgevel voorzien van openslaande tuindeuren
 • Zeer royale woonkamer en leefkeuken
 • Parkeergelegenheid voor twee auto’s
 • Gasloos en voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming
 • Ruime geïsoleerde garage die optioneel bij de woning te betrekken is
 • Inclusief volledige ingerichte badkamer en toiletruimte
 • Diverse indelings- en uitbreidingsopties
Type C
Type C


Acht grote tweekappers

 • Ca. 148 m² woonoppervlakte
 • Parkeergelegenheid voor twee auto’s
 • Gasloos en voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming
 • Ruime geïsoleerde garage die optioneel bij de woning te betrekken is
 • Inclusief volledige ingerichte badkamer en toiletruimte
 • Diverse indelings- en uitbreidingsopties
Type C
Type C


Inschrijven en toewijzing
Wij hopen natuurlijk dat je net zo enthousiast bent over het project als wij en dat je belangstelling hebt voor één of meerdere bouwnummers. Deze belangstelling kun je kenbaar maken door het inschrijfformulier volledig in te vullen en in te leveren bij of te mailen naar één van de makelaars. Inschrijven is mogelijk tussen donderdag 15 oktober 12.00 uur en maandag 26 oktober a.s. 17.00 uur. Het inschrijfformulier is vanaf donderdag 15 oktober op de website te downloaden of is op te halen bij één van de makelaars. Vervolgens vindt op woensdag 28 oktober de eerste toewijzing plaats. Toewijzing van de woning gebeurt op basis van de door jou opgegeven bouwnummer(s). Indien meerdere kandidaten zich voor dezelfde bouwnummers hebben ingeschreven, zal de toewijzing plaatsvinden door Den Bogerd Ontwikkeling B.V. Wij gaan er hierbij vanuit dat je alleen belangstelling hebt voor de door jou opgegeven bouwnummers.

Kandidaten worden vanaf donderdag 29 oktober a.s. door de makelaars benaderd. Indien een bouwnummer voor je is gereserveerd, word je hiervan telefonisch op de hoogte gesteld en uitgenodigd voor een informatief gesprek met één van de makelaars.

Welkom in Den Bogerd, opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek
De wijk Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Inmiddels zijn er diverse fasen gerealiseerd en is de bouw van de fase 4A kort geleden opgestart. Binnen het stedenbouwkundig ontwerp van Den Bogerd is veel aandacht voor de natuur. Dit is onder meer terug te zien in de parken die worden aangelegd. Midden in het plan ligt namelijk een natuurpark. De basis voor dit park is gevormd door een beekje Ter Roomley en de bestaande aangrenzende groene omgeving.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 
 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!