Dé nieuwe woonwijk in Udenhout!

Spelen, wandelen en wonen voor liefhebbers van ‘t buitenleven met de stad om de hoek.

 
 

Fase 4 in zicht


Terwijl Alphons Coolen inmiddels is gestart met het aanbrengen van de funderingspalen voor de woningen van Fase 3, wordt alweer druk getekend voor Fase 4! Voor deze fase komen de ontwerpen van de hand van Marquart Architecten B.V. uit Raamsdonksveer. De sfeer van dit plandeel met ca. 38 woningen is wederom aantrekkelijk. Zodra we beeldmateriaal hebben laten we je meer zien!Situatie Fase 4

Zoals je op het situatiekaartje kunt zien ligt Fase 4 in plandeel De Singels, het middelste deel van het plangebied, ten noorden van Fase 3. We realiseren er hoek- en rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen. De vrijstaande woningen liggen straks schitterend met de achtertuinen aan Park Ter Roomley. Een ware luxe.
Wanneer de verkoop van Fase 4 start? Wij hebben op dit moment een datum vóór de zomervakantie op het netvlies. Heb je nu al interesse in Fase 4 en wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang? Laat het onze makelaars dan alvast even weten. Zij informeren je meteen zodra de verkoop start.

Voortgang in De Lanen

In deelgebied De Lanen worden de laatste afrondende werkzaamheden verricht. De openbare ruimte bij de opgeleverde woningen aan de Winkelakker is in de afgelopen maanden gerealiseerd. Zodra de laatste tweekappers in dit deelgebied zijn opgeleverd verwachten we in het tweede kwartaal van 2019 ook de overige openbare ruimte woonrijp te kunnen maken.

Fase 3: nog 2 ruime tweekappers beschikbaar!

In deze fase zijn nog 2 tweekappers type C (bouwnummers 3.21 en 3.26) - inclusief uitbouw aan de achtergevel - te koop. Wordt jij de blije eigenaar van één van deze heerlijke woningen op ruime percelen?

Voor meer informatie verwijzen we je naar de makelaars

MAKELAARS

Van de Water Makelaars
bredaseweg 368
5037 LG Tilburg
(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl


Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk
(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd