Binnenkort nieuw aanbod in Den Bogerd


Centraal gelegen binnen Den Bogerd worden 14 prachtige Parkwoningen gerealiseerd. Uniek gelegen en direct grenzend aan het natuurpark (Populierenpark). De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley, het Roomley park en het aangrenzende landschap met diverse wandelpaden en speelweiden. De Parkwoningen komen met hun achtertuinen aan dit park.

De vrijstaand- of vrijstaand geschakelde woningen zijn stuk voor stuk uniek met prachtige architectonische details en een diversiteit aan gevelafwerking. De verkoop van deze Parkwoningen start in januari 2021.

Schetsimpressie van de Parkwoningen
Schetsimpressie van de Parkwoningen


Twee of drie woonlagen
De 14 woningen zijn afwisselend twee of drie woonlagen hoog. De tweelaagse Parkwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 154 m², de drielaagse Parkwoning maar liefst ca. 197 m² en de percelen variëren tussen ca. 335 tot ruim 380 m². De woningen in Den Bogerd zijn duurzaam en krijgen een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen voor het opwerken van groene energie. Wonen in deze Parkwoning is wonen aan het groen in een woning die aan alle woonwensen voldoet.

Indicatie verkoopprijzen
Parkwoning twee woonlagen vanaf circa € 500.000,- v.o.n.
Parkwoning drie woonlagen vanaf circa € 625.000,- v.o.n.

Parkwoning drie woonlagen
De rijke architectuur van de luxe drielaagse Parkwoningen wordt versterkt door de grote diversiteit in het gebruik van duurzame materialen waaronder hout, zink en baksteen. Door het combineren van deze materialen ontstaat een rijk en exclusief beeld.
De vrijstaand- of vrijstaand geschakelde drielaagse Parkwoningen krijgen een brede oprit, een ruime inpandige berging en een royale tuin waarbij de achterzijde grenst aan het Populierenpark met wandelpaden, speelweiden, water welke overgaat in het prachtige Park Ter Roomley. De woonkamer en keuken bieden door de grote raampartijen zicht op de tuin waardoor het leven binnen en buiten optimaal met elkaar verweven is.

De Parkwoning voorziet in drie ruime woonlagen die door het platte dak volledig te benutten zijn. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en de badkamer gesitueerd.

Kenmerken drielaags:
* Woonoppervlakte ca. 197 m²
* Inhoud ca. 783 m³

Parkwoning twee woonlagen
De tweelaagse Parkwoningen in Den Bogerd zijn tezamen met de drielaagse Parkwoningen een ware lust voor het oog. De architectonische allure is uniek, evenals de ligging aan het Park Ter Roomley. Het gebruik van duurzame en afwisselende materialen geeft een exclusief beeld.
De vrijstaand- of vrijstaande geschakelde woningen hebben een oprit, een ruime berging en liggen allemaal met de achtertuin grenzend aan Park Ter Roomley. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de badkamer gesitueerd. De compleet ingerichte en ruime badkamer ligt aan de voorzijde van de woning.

Kenmerken tweelaags:
* Woonoppervlakte ca. 154 m²
* Inhoud ca. 626 m³

Uitbreidingsmogelijkheden
De Parkwoningen zijn naar eigen wens en smaak nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld een uitbouw of het realiseren van een bad- en slaapkamer op de begane grond . Ook het extra verduurzamen behoort tot de mogelijkheden.

Planning
De verkoopdocumentatie wordt de komende weken verder uitgewerkt. De verkoop start al in januari a.s.! Wij houden je via de nieuwsbrieven op de hoogte.

Over Den Bogerd
De wijk Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. In het stedenbouwkundig ontwerp van Den Bogerd is veel aandacht voor de natuur. Dit is onder meer terug te zien in de parken die zijn aangelegd. Midden in het plan komt namelijk een natuurpark. De basis voor dit park wordt gevormd door het beekje Ter Roomley en de bestaande aangrenzende groene omgeving. Fase 4B is gelegen binnen het plandeel De Singels. Deze wijk bestaat uit brede straten met veel groen, speelgelenheden, een ruim aantal parkeerplaatsen en wadi’s, waardoor op een duurzame wijze regenwater opgevangen wordt. De 14 Parkwoningen in fase 4B liggen aan het prachtige park in Den Bogerd. Aan het groen en toch dichtbij alle voorzieningen die Udenhout te bieden heeft.

Vragen?
Neem bij vragen contact op met één van de makelaars. Zij staan je graag te woord. In verband met de corona maatregelen, is het aan te raden altijd eerst even telefonisch contact op te nemen voor een afspraak.

Makelaars

Van de Water MakelaarsVan de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

 

Lelieveld MakelaardijLelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

 

 

share:
 
 
 

Laatste nieuws

 
 
 
 
 
 
Weiland | Den Bogerd

Welkom in Udenhout!

Opgroeien in Brabantse gezelligheid met prachtige natuur om de hoek!